Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
4-6 -EKIM ONAY MERKEZI ABD
Tarih: 11-11-2015 16:10:00 Güncelleme: 11-11-2015 16:10:00




4-6- Ekim tarihleri arasında ABD kontrolün de TURKIYE'YE yeni görevler verildiği anlaşılıyor. İki günlük toplantının bize yansımaları beş  alacada  sürek avı desteği anlaşması almış görünüyor
1- Devlet ve AKP- Kurt siyasal hareketini merkeze alarak KUZEY, BATI, GUNEY  KURDISTAN' topraklarında top yekûn savaşa hazırlık yapıyor.
2- Kurt siyasal hareketinin  ikmal  yollarına, etki alanlarına sürek avı başlatıyor.
3-KURT  illerinde  önce  meheller, ilceler ve illerde yoğunlaştırılmış çatışma, olum ve yasam alanlarını INSANSIZLASTIRMA ve böylece uzun yıllara dayanan yeniden hamle halini imkânsızlaştırmak. Bunu 90 'lı yılların koy boşaltmalı, göç ve insansızlaştırmalarında uzun sure göç edenlerin kendini toparlayamaması, yasam derdine düşerek, gelecek için uğrası askıya alması.
4- HDP'nin basarîsiz kılınması için  öldürmeler, yıkımlar, tutuklamalar, görevden el çektirmeler yetmezse basarîsizlik üzerine itibarsızlaştırma kampanyasının sürek avı haline dönüştürülmesi.
5- Devletin bekası için CHP'nin yapılanlara sessiz kalması ve karnından konuşması ve böylece hedefe adim yaklaşma.

          IKI YUZLU AB
Gürcistan iç çatışma yasadığında RUSYA devletini taraf olmakla suçlayan AB çok yönlü yaptırımları INSAN HAKLARI IHLALERI yapılıyor diye avazı çıktığı kadar bağırarak yapmıştı. AKP  ve Devlet kendi haklini topluca katlederken sessizliği bu planı uyguların bulması, HASTA ADAM TURKIYE'NIN diş borç  ve yabancı sermayesiz kilize gireceği ve böylece ellerindeki NAKIT paranın sorgucusuz, sualsiz sömürü için uygun zemin ve zaman dilimi olduğuna kanat getirmiş olmalarındandır ki bu vahşeti görmezden geliyorlar.
 TEK KIMLIK-IHVANI TURK
Türk İslam sentezli - İslami kimlik egemenliği TECAVUZA, HIRSIZLIGA, CINAYETE, IS BASINDA OLUMLERE  ve  KURDE olumu onaylıyor haline dönüşmesi, geleceğin uzun sure ISLAMI KIMLIKLE toplumun tüm yaşamını yönetmek için DEVLETLE ORTAK AKLI BULMUSLAR  görüntüsü veriliyor.
ORDU VE ISLAM
 Bu günkü GENELKURMAY BASKANI  2015 yılı ocak ayında ABD VE PENTEGONDAN ustun hizmet madalyası almış, ağustos ayında ordunun basına getirilmişti. Bu günkü ABD madalyalı komuta, 1990 yılların tüm uygulamalarında etkin görevlerde bulunmuş biri olması dikkat çekerken, komuta kademesinin yakin zamanda KURDISTAN  alanlarına yaptığı gezi çok ama çok önem taşımaktadır. Hükümet sözcülerinin kıyamete kadar, tek terörist kalana kadar sözlerini nakarat halinde tekrarladıkları bu günlerde uygulamalar  gerek HDP gerekse DBP partisinin etkinliğinin kırılması, DP’nin bati ile iliksilerinin zayıflaması ve sonrası ana hedefin PKK olması acısından ülkeyi zifiri karanlığın beklediğinin tarifidir. SURIYELESEN bir TURKIYE hasta adam  tarifi ikinci kez söylenmiş olacak.
CIKIS
Amasız fakatsız EVRENSEL HUKUKUN alt zemin sayıldığı yeni yasama tutunmak, ülkenin tüm farklı inanç ve kültürel aidiyetlere sahip olanlarla emek ve demokrasi derdi olanların sözlerini HAMALA, HUMALA, HAVET gibi anlamı olmayan yerden cümle kurmakla baş edilmeyeceği.  IHVANI MUSLUM(IHVANI -TURK) Artik TURK ISLAM SENTEZLI tekci, irkci, tek messep esaslı bir yasamı devlet akli ile birleştirerek sesiz, itirazsız bir toplumu BIN YIL SURECEK diyen militaristleri sözcülerini kurucu kadroların karinadan konuşturulduğu bir donemi haritadan silme  alışkanlığına dönüşmesinin tek engeli birlikte karsı durmaktan geçiyor. Kurdun ezilmesi geçici  olur, ama TURKIYENIN yüz yıl demokrasiyi rüyasında bile göremez hale gelir



Bu yazı 1274 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI