Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
Derin Damar
Tarih: 25-11-2015 01:41:00 Güncelleme: 25-11-2015 01:41:00


Türkiye kurulduğu günle birlikte Derin Damarın karanlığı başladı. İlk kayıplar TKP Kurucu kadrolarına yönelik katliamdı. Mustafa Suphi ve yoldaşları katilleri tarafından takalarla Karatenizin derinliklerinde bir parçaları dahi geri gelmemek üzere katledildiler. Mariye( Meryem) ise  katillere peşkeş çekilmişlerdi. Irzı, edebi, hayâsı, namusu  yok sayılmış, ırza geçilmiş ve sonunda o da yoldaşı M. Suphi gibi bir daha yeryüzü ile ilişkisi kalma misti. Bu derin damar tarih boyunca hep zulüm yaptı, hala yapmaya devam ediyor.
KISA NOTLAR
 1992-1996 yılları ‘Derin damarın’ kani, su gibi akıttığı yıllardı.  Asit kuyular, köprü altları çöplükler, Gözaltında kayıpların kimsesiz mezarlığı olmuştu. Katilleri görevde olanlar koruyor, kolluyordu.
KATIL KORYUCULARI. 
Demirel, Çiller, Menteşe, Oktay, Karayalçın ve Derin damarın encümeni, tanısı Deniz Baykal
Faili belli cinayetlerin işlendiği günlerde bunlar ve adlarını unuttuklarımız görev başında idiler.
BELGELER
IHD Bu Ülkenin vicdan merkezi olmuştur. Hafızaya kaydedilenlerin tümü  adaletin işleyeceği günü bekliyor.  Bunların tümü insanlığa karşı suç isleyenleri koruyan, kollayanlar  olarak sucun ortaklarıdır
DERIN DAMAR
Halkın iradesinin gasp edildiği 7.Haziran seçimlerinin geçici meclis başkanı Derin damarın Baykalı’ydı. Yemin törenlerini yönetiyordu. Leyla Zana   Bir Kasım sonrası oluşan mecliste 7. haziranda okuduğu yemin metnini ayni şekilde okudu.  Zana  ayni yemini tekrar etti. Derin Damar Baykal yemini geçersiz saydı.
DERİN YAPI, DERİN DAMAR
İki soru akla geliyor.

1-7 Haziran seçimleri sonrası meclis  tutanaklarında ki kayıtlarda kabul görmüş, derin damar kabul etmiş

 2- ayni metni, ayni şekilde okuduğu halde neden geçersiz saydı.
Derin Damar Baykal, kendisine verilen görevi ifa etmek için 7- Haziran seçimlerinin iptal edileceğini, oynanan  oyunun içinde ilk günden itibaren var demektir.  Hatta Erdoğan’ın ilk vekil Seçim sonrası Ortadoğu es başkanı oluşu, karanlık oda sorguları, 28 Şubat, başörtüsü meselesi, yeni dönem İslam Türk sentezli siyasetin rolü gereği görevini ifa etmiştir. Türk İslam sentezi iflas etmiş, Ulusçu, Milliyetçi, Ümmet toplumu yaratılması Ezilen Halk olan Kürt’lerin artık yönettirilemez hale gelmeleri ile boyut değiştirmesi üst örten katil koruyanların yeni görevleri, Kürdün öldürülmesinde karnından konuşanların sayısını toplumun yüzde  seksen dokuzu yapma derdi. Toplumun Vicdanı yüzde on birin üstünde oluşudur.
DERİN DAMAR VE YIKIM
Baykal ve kursu biliyor ki binlerce faili belli cinayetlerin acısı, kaybedilenlerin eksikliği, gelecekte birlikte yasamı imkânsızlaştırıyor  ve sizin Vicdanı, adaleti olmayan bir GURUH toplumu yaratmanız, vahşi yaşamı ehlîleştirdiğini sanan ahmakların sonunu kendi elleri ile hazırlıyor olmalarını unutuyor olmalarındandır. Vicdanı, adaleti, savunanlar  Derin Damar Baykal'a islenmiş tüm suçların bir gün bedelini ödeyeceğinin tarih toniğidir.  İHD'nin dosyaları sizlerin isimlerini sürekli yeniliyor, hafızalarda unutmayın.  Bizler sizi unutmayacağız, evlatlarımıza, torunlarımıza vasiyetimizdir. Vicdansızların katillerin islediği suçların hesabının sorulması gelecek temiz toplumun amentüsüdür.



Bu yazı 1384 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI