Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
Düşman Hukuku Engisizyon Mahkemeleri
Tarih: 18-02-2022 13:53:00 Güncelleme: 18-02-2022 13:53:00


Bir şarkı ülkeyi ikiye böldü. Bölünmüş olduğununu başta KÜRTLER olmak üzere İTİRAZ edenler söylüyordu.
Öyle ki göze parmak soka gibi ikiye bölünmüştü ülke.
Ana yasa izin vermiyor ama diyerek KÜRT millet vekilleri ve parti yöneticileri tek yönlü zindanlara zincirleme  insan taşıdı.
İKİ KEZ  üst üste yerel seçimleri  ülkenin hiç bir il ve ilçesine  KÜRTLERİN kazandığı gibi yüksek oyla kazanmadıklarını biliniyor. 
MEŞRÜYET 
Kürt  seçilmişlere MEŞRÜYET  sözü ile test edenler aslında kendilere OY VERENLERİ HALK Kürtlere yo verenleri DÜŞMAN saydıklarını söylüyorlar.
Aksi halde halktan oy alanlar MEŞRÜ ise sözü dahi suç sayılmalı.
DÜŞMAN HUKUKU ENGİZİSYON.
1184  YILINDA İTALYAN KATOLİK meclisinin kurduğu ve kendileri gibi düşünmeyenleri SAPKIN ilan edildiği,insanlık tarihinin barbarlığı yaşattığı karar merkezi.
Şimdi bu ülkeye bakın.
Kürt adı yetiyor SUÇ tarifi yapmaya gerek görmüyor. İŞTE ENGİZİSYON  düşman ASKERE uygulanan düşman hukuksuzluğu.
KÜRT din alimlerinin sözleri TERÖR örgütü tanımı olduğunu yargılanıyorlar. Hasta ölüm döşeğinde olan KÜRT mahpus tabutla dışarı çıkıyor.
ADLİ TIP kurumu ENGİZİSYON mahkemesi olmuş. FİİLİ İDAM uygulanıyor  Kürt mahpuslara.
İTTİFAKLAR MİLLİYETÇİLİK.
Türklük tezi ile dört kuşak büyüten TEK IRK  mensubu devlet IRKÇILIĞI  öylesine derinlerde yaşıyor ki kimi sol kesim bile KÜRTLERİNDE bileşeni olduğu HDP ile bir arada olmak istemiyor.
Bunun için öne çıkan tek gerçek. 
KÜRTLERLE  bir arada olmak MİLLİYETÇİ IRKÇI kurucu zihin kabusu olmuş,her iki ittifakın ortak yanları DEVLETİN BEKASINA karşı duran,TEK DİL,TEK MİLLET VE TEK DİN TÜRKLÜK tezini boşa düşürün KÜRT siyasi yapıları ile bir kesim sol ve aydınların dışında çok geniş bir kesim KURUCU ZİHNİN dolaylı ve dolaysız temsilcilerinin hep bir ağızdan KÜRTLERİN MEŞRÜYET sorununu sürekli gündemde tutmak .
ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİNE KARŞI  EŞİTLER ARASI EŞİT YAŞAM
HDP ülkenin halklarının değerleri ve demokrasi partisidir. Halklar denilince bu gün ASİMİLASYON suçu işletilen TÜRKLERİNDE  özgürlüğe kavuşturmak derdinde.
Demokrasi isteyen ittifak kurucu zihnin kodlarından kurtulmak istiyorsa ilk basamak KÜRKLERLE bir arada amasız,fakat sız gelecek için ortak ve eşit yaşamın yollarının  ülkenin bölünmüşlüğüne tek çare.


Bu yazı 4122 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI