Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
Kuzeyde Savaşsın Yeni Dünya Düzeni Planı
Tarih: 17-03-2022 14:14:00 Güncelleme: 17-03-2022 14:14:00


Kuzeyde süren savaş,ABD,NATO,AB VE RUSYA 'nın yarından itibaren yeni dünya düzeni oluşacağını anlatıyor.

Bir anda TÜRKİYE yönetenlerinin dün hayın,alçak,darbeci dediği ülkelerle girilen ilişkiler bizlere iki yönlü gelişme olacak gösteriyor.

1-  YAKIN ÇEVREMİZ

Başta IRAK sınırları içinde ,Güney Kürt özerk yaşam alanlarında 40 yıllık silahlı savaşın son beş yılı  çok yönlü,çok kanlı geçmesine rağmen istenilen sonuca varılmamış olması.

Son günlerde güney özerk yönetimin en üst düzey yöneticisinin beklenmedik ziyareti,güney özerk alanlarında ağır silahların,modern silahlarla,gölge orduların ve resmi silahlı güçlerle son hamle,son VİRAJ olma durumu öne çıkıyor.

TÜRKİYE ÜÇ HAMLEYİ BİR ARADA YAPMAK ÜZERE

1- Güney özerk yaşam alanlarında KÜRT silahlı güçleri ile her türlü yol ve yöntem denenmek üzere son kanlı  savaşa hazırlanıyor.

2- SURİYE topraklarında elinde tuttuğu alanlarda etkileri altında bulunan SELEFİ silahlı CİHATÇILAR  ile birlikte gölge ordu ve resmi silahlı güçleri ile son savaşa hazırlanıyor.

3- HDP ^NİN KAPATILMASI VE SON HAMLE

HDP^nin kapatılması ile birlikte Kürt siyasi yapılarına karşı CADI avı haline dönüşecek göz altı ve tutuklamalar.

Son beş yılda devlet aklının sınırsız KÖTÜLÜK yapmasına rağmen,ölümlerin artık yargı konusu yapmanın söz konusu olmadığı,TUTUKLULARIN  SUÇ  tanımı yapmaya gerek görmeden cezalandırılması.

1- Tutukluların yaşayan CESETLER haline gelmesi ,ancak ölülerinin tabutla dışarı çıkması.

2- Ülkeyi yaşayan ölüler haline getirilmesi. (KHK,OHAL)

YENİ DÜNYA DÜZENİ TÜRKİYE'YE FIRSAT VERDİ

ABD;NATO VE AB yeni dünya düzeni imkanı veren KUZEYDE süren savaş,TÜRKİYE^NİN her türlü zorbalığına göz yumulacağına.

Düşman saydığı KÜRTLERE karşı sonuç VAHŞETE varmış olsa  dahi ilişkilerin sorunsuz yürümesi.

RUSYA ise başta SURİYE olmak üzere TÜRKİYE^NİN NATO,ABD VE AB'NİN kontrolünde olmaması için verilecek  en önemli olanak GIDA TEMİNİ,SİLAH VE KÜRTLERE karşı yapılacak savaş sucuna göz yummak.

TÜRKİYE yüz yılda bir doğan fırsatı mutlaka değerlendirecek. Devletin ÇÖKÜŞTEN,kurucu zihnin kendisini ONARMASI için tek seçenek.

Yeni düzen için başta KÜRT silahlı yapılarının etkilerini en alt düzeye indirmek,Kürt siyasi yapılarını yok olma noktasına taşımak,bir daha TOPLUMSAL görünür olma imkanını yitirmiş olmasını sağlamak.

Son beş yıla  bakıldığında dünyada örneği olmayan KHK,SOKAĞA ÇIKMA yasakları ile iki kez üst üste KAYYIMLARA rağmen halen en güçlü İTİRAZ edenler olması başta DEVLET AKLINI VE DEVLETİN BEKASI derdi olan TÜRK partilerinin KABUSU  olmuş olmasının engellenmesi şart.

Bu nedenle yeni dünya düzeninde atların tepişmesinde ezilen ÇİMEN TÜRKİYE HALKLARI olacak.

Bu günden itibaren her söz,her değerlendirme artık SEÇİMLER üzerine kurmak yerine YENİ YAŞAMI  KURUCU ÖZNELERİ KADİM HALKLAR VE ONLARIN İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİ OLAN DEĞERLERİ OLAN (Dilleri eşit,inançları özgür)bir yaşamı kurma anlatısı



Bu yazı 3450 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI