Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
KAYBEDİLEN?
Tarih: 20-03-2018 23:10:00 Güncelleme: 20-03-2018 23:10:00


KAYBEDİLEN?

Bu ülke sol siyasi aklı kaybettiklerimizi anarken ne kaybettiğimizi aslında gün bulutta iken anlaşıldı.

Kore savaşında kendi ülke ordusuna öldürmeye gitme, bu işgal ve soy kırımdır diyen büyük devrimci, tarifsiz lider BEHİCE BORAN

Karanlığın kol gezdiği, sesin suç sayıldığı, sözün duyulmadığı bir dönem de.

Belki tek bir akrabası olmayan bir halk Kore halkı.

Ama afrin halkı Kürt halklarından, bu ülkede dersim,zilin(Ağrı) pülümür,koç kiri soy kırımından kaçan dört parça coğrafya'ya bölünmüş Kürt'lerdendi.

Sesin yankı bulduğu, sözün  cevaplandığı, çağrının duyulduğu bir dönemde paralı lejyonların ülke güvencesine alınmış katil sürülerini, üstün teknik ve sınırsız para ve ülke halklarının yüzde sekseninin desteği, Nato'nun ikinci büyük ordusunun  küçük bir ile 58 gün her gün 100 uçakla, dünya devletlerinin aldıkları rüşvet karşılığı üç maymun oynadıkları(Rusya, İsrail, Irak ) devletlerinin anlık bilgi, Almanya, Hollanda, İngiltere, Fransa ve Çin  gibi devlerin en gelişmiş silahları. Söylenen 250 bin kişilik silahlı güçle  30 bin kişilik, ağır silahları olmayan ana yurtlarını savunan yüz yıllık katliamlardan kurtulanların torunları, dedelerinin akıbetini yaşadı

Sol dil sahibi kimi çevreler Nato'ya hayır sözleri ile kent merkezlerinde aklılarınca emperyalizm karşıtı söz söylüyor görüntüsü verdi.

Kendi militaristleri katliam yaparken onlar Kaf dağını taşladı, kimileri sözü savmak için dört duvar arasında dudaklarını oynattı.

KAYBEDİLEN DEĞERLER

İşte bizler BEHİCE BORANI kaybetmedik, değerlerimizi kaybettik.

Korkuyu inandığı değerlerin altına alan, değerleri bulutlara yükleyen, yağmurla söz olup insana ulaştıran büyük değer. İşte biz bir lider değil, gelecek değerlerimizi, onunla birlikte uğurlamışız.

Hepimizin başı sağ olsun.

Bir kez daha o büyük liderin, değerlerin taşıyıcısının önünde hürmetle eğiliyorum, saygı ile anıyorum



Bu yazı 11733 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI