Bugun...



Independent: Erdoğan tehdit etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Siz böyle davranmaya devam ederseniz yarın dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir Avrupalı, hiçbir Batılı güvenle huzurla sokağa adım atamaz" sözleri İngiltere medyasında yer buldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleriyle Beştepe’de bir araya geldi. Yaptığı konuşmada Avrupa ülkelerini eleştiren Erdoğan, “Buradan bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum. Türkiye; itilecek, kakılacak, onuruyla oynanacak, bakanları kapılardan kovulaca

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2017 14:27

Independent: Erdoğan tehdit etti

Independent: Erdoğan tehdit etti

Turkey's Erdogan warns Europeans 'will not walk safely on the streets' if diplomatic row continues

It comes after German Chancellor Angela Merkel warned war of rhetoric must stop

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleriyle Beştepe’de bir araya geldi. Yaptığı konuşmada Avrupa ülkelerini eleştiren Erdoğan, “Buradan bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum. Türkiye; itilecek, kakılacak, onuruyla oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir” dedi.

 

Erdoğan yaşananların dünyanın her yerinde yakından takip edildiğini söyledi ve Avrupa ülkelerine şöyle seslendi: “Siz böyle davranmaya devam ederseniz yarın dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir Avrupalı, hiçbir Batılı güvenle huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Bunun için Türkiye olarak Avrupa ülkelerini demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere saygılı olmaya davet ediyoruz.”

rdoğan’ın bu sözlerini İngiltere’de yayınlanan The Independent gazetesi bu sözleri, “Erdoğan az önce Avrupa’daki herkesin güvenliğini tehdit etti” diye haberleştirdi.

Erdogan just threatened the safety of every person in Europe https://t.co/a0ERn0k0pA

— The Independent (@Independent) March 22, 2017

İngiliz haber ajansı Reuters ise Erdoğan’ın sözlerini abonelerine “Erdoğan, mevcut tutum devam ederse, Avrupalıları ‘güvenle yürüyemeyecekler’ diye uyardı” ifadeleriyle duyurdu.

Erdogan warns Europeans 'will not walk safely' if current attitude persists https://t.co/42qQLAmGKJ pic.twitter.com/RoqpvlMP7y

— Reuters Top News (@Reuters) March 22, 2017




Kaynak: duvaR

Editör: yeniden ATILIM

Bu haber 1280 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Basınından Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI