Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
DÖRTYÜZ, BİR İDOLOJ
Tarih: 06-05-2016 23:12:00 Güncelleme: 06-05-2016 23:12:00


 

1-İŞİD

İŞİD Suriye çatışmalarında karşısında tutunamadığı tek güç olan Kürt siyasal hareketini ters yüz etmek için Türk hükümetinin ve ordusunun YPG’ye silah ve lojistik destek verdiğini, bu nedenle Kürt güçleri karşısında tutunmadıklarından dem vuruyor, dergilerinde.(kostantiniyye)

2-DEVLETİN GEN TAŞIYICISI

Gen taşıyıcısının merkezi ve akıl tanelerin hükümetin, devletin, paralı lejyonların, korucular, bereleri ile tarif edilen komanda birlikleri ile Kürdün ata mirası, kendi toprakları, gelecekleri olan yaşam alanlarında, yatak odasına giren kiralık lejyon ahlak yoksunluğunu yazı ve fotoğraflarla kinini kusarak teşhir ederek, ana karnında bebekleri öldürerek, otuz beş günlük bebekten, üç aylık bebeğe, yatakta ölümü bekleyen doksan yaşına gelmiş ihtiyarı öldürerek, ölülerini kurda kuşa yem ederek gösterdikleri zulmü, HDP’nin ver özerkliği, al başkanlığını, tüm insani değerleri yitirmiş Kürt siyasal hareketi tarifi ile İŞİD ile nasılda Zihin ikizi olduklarını tarif ederken, bin dok yüz yirmi dört yılında kiraya verdikleri zihinlerini, yirmi birinci yüz yılda esaret altında tutulacak halk olarak gördükleri Kürdün direnci karşısında Dersimde, Zilan’da, Ağrı’da yaptıkları tecavüzcü geleneklerini yineleyerek tecavüz ordusunun sözcülerinden farksız olduklarına tanık olduk.

İSLAMİ İNAÇ

İslami inanç adına sürekli HDP'yi terörün ortağı olarak gösteriyor, oysa hiçbir HDP'yi hiçbir PKK mensubunu otellerde ağırladığına kimse tanık değildir. Oysa Vah abi destekli İHVAN Müslüm yandaşları olan selefiler Suriye’de Cihatçı örgütlerin ela başlarını Antep, Adana, Antalya ve İstanbul’da ağırladığına, otellerde yatırdıklarına, yaralılarının tedavisi dâhil silah ve lojistik destek verildiğine hem devletin kulakları olan hem de kalemlerinden kan damlayan sözcülerinin iştahla söylediklerine tanığız. Yöneticilerinin, devletin en üst düzeyde olanlarının sözleri ispattır. Demek ki selefilerin’ terör örgütleri ile doğrudan bağlantısı ispat edilmiştir. Ahrarur-Şam, Bayır bucak Türkmenleri, Sultan murat tugayları, ELNURSA gibi cihatçı terör örgütlerinin içinde işbirliği yapıldığına tanık olmuştur Kilis, Antep, Urfa halkı. Bu yapı bu gün Ortadoğu'da İŞİD’in yaptıklarının aynısı, tıpkısını yaptıklarına ülkenin tümü tanık oluyor. Tecavüzlülerin teşhiri, mezarların, anıtların yıkılması, tarihin yağmalanması insani tüm değerlerin yitirildiğini ispat eden fotoğraflar, kentlerin yıkımı, aç susuz, ekmeksiz bırakma, yaşam alanlarını tarumar etme, değerlerine saldırma, camileri bombalama tümü İŞİD ile aynı zihnin eseri olduklarına tanığız. Çocuk, kadın, demeden tecavüzün engellenemiyor olması insani değerlerin yoksunluğu ile tarif ediliyor, aynısı İŞİD, devletçi gen taşıyıcıların ve selefi ihvan zihni olarak görüyoruz.

HİTLERİN KOPYALARI

Mussolin  kurdun emzirdiği ikizleri   İtalya’nın sembolü yapmış, ikiz kurt beslemeleri, bizde bıyıksız takipçisinin tarifi ile kaya üzerine  dikilmiş kurda çevirmesi ile başlayan çakma  milliyetçilik artık çakmaklıktan çıkmış fazlalık uzaya dönüşmüş.  Dünden kalma sokak sopası olma alışkanlığını, selefiler koltuk değnekliyi ile görevli kılmışlar, lejyon yöneticileri sokakta sopa, devletin gen taşıyıcıları ise asıl olduklarını çakmaların sözüne yer olmadığını kiraya verdikleri zihinlerinin miadı halen dolmamış olduğuna inanıyor olsalar ki ideolojimiz asılı resimle temsil ediliyor sanıyorlar. Oysa resmin ilk ilmeyi söküldü, tarih 1910’da başladı,   artık asılı resmin devletin tarifi olmadığını söylenmesi zamanı gelmiş ki meclis başkanı ilk merdiveni çıktı. Böylece hem çakmanın, hem devlet geni taşıyıcısının tek bir görevi olduğu anlaşıyor, oda halka reva görülmeyen insani değerlerin savunucusu oluşlarıdır.



Bu yazı 1411 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI