Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
ŞEYTANIN SÖZCÜLERİ
Tarih: 02-09-2015 01:04:00 Güncelleme: 02-09-2015 01:25:00


  SEYTANIN SÖZCÜLERİ
Müslüman ülke insanları ibadetleri geriyi HACI olma  görevlerinden birini para vererek aldıkları tasları görmedikleri  SEYTANI taslayarak, şeytanin hem kendi yaşamlarından hem de inançları gereği uhrevi dünyaya giderken  günlük yasamda kendilerini yol aşağı düşüremesin diye uç TAS atar böylece hem VICDAN, hem de gönül rahatlığı evlerine dönerler.
GORUNEN SEYTAN
Oysa insan olan her fert bilir ki SAVAS  yeryüzünde yasayan para ve güç SEYTANLARININ  vaz geçilmezidir. Görmedikleri şeytani taslayanlar, görünen SEYTANIN karsısında ceket ilikleyerek dururlar.
DEVLET ILIZYONU
Günlerdir anlatmaya çalıştığım devlette saklanan ILIZYON yani (KIRIMIZI KITAP)üst anayasanın içinde bize yasak. Muktedire serbest maddelerde düşman saydıkları(şeytanlaştırdıkları) KURTLERI Devletin kurucu  GENLERININ taşıyıcısı parti, (CHP) devletin SOPA partisi (MHP) Ve devletin partisi, partinin devleti AKP  UCUZLER hep birlikte  şeytanlaştırdıkları KURTLERI hedef alan yıllardır ayni nakaratın tekrarlandığı, KURDISTAN dağlarının her bir metre karesi barut, kursun ve bomba ile öylesine tahrip edildi.  İki yüz yıl doğa kendini yenileyemeçek  kadar sırtında oluşmuş zararları atması, yüz yıl boyunca doğacak her KURT çocuğunun özürlü, engelli dogmasına yetecek kadar NEFRETIN oylaması GORDUKLERI SEYTANA TAPANLARIN OYLARI ILE  hem bu günleri, hem de gelecekleri CEHENMEME CEVIRILIYOR.  Cennetlikler eliyle.
SEYTANIN   IZINDEN
Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan  bu ülkenin  mutedeginleri ve İslami  yasamı kendilerine  yol seçenlerin ve kimi, Emek, demokrasi ve sosyalizm cümleleri kuranların  şeytanin SOZCULERININ  yasamı cehennem edişlerine hep yarim ağız  dil kurduğuna tanık olduk.
DEVLET VE PARTILERI
1924 ten  1946 yılına kadar partinin devleti, devletin partisi  ile hem hal olmuş kurucu  kadronun genlerinin taşıyıcısı parti son hamlesi  bir kez daha beynin tüm damarlarında  KODLANMIS düşmanı şeytanlaştırmada aradan gecen zamana, değişen kuşaklara rağmen yeminli MIRASIN TASIYICILARI olduklarına bir kez daha  tanık olduk. Bu yeminli miras taşıyıcıları bu ülke halklarına ILIZYONUN  çözülmemesi için her fırsatı  değerlendirdiğine tanık olduk bir kez daha.
25 YILLIK NAKARAT
Ilizyonun gizlendiği en iyi alan MILLIETCI, SOVEN, UST ULUS, KAHRAMANLIK  söz ve davranışları ile USTUN ANAYASANIN görünmesi engellenmiş oluyor. ALT anayasa silah zoru ile  KAMBUR saydıklara halka onaylattırılmıştı, iste CHP alt anayasanın değiştirilmemesi için yoğun caba harcamış sebebi ise UST anayasa olan KIRMIZI kitapta yazanların bilinmemesi içindir. Simdi bir kez daha ölüm,yıkım,kan, sürgün, acı. Devlet eli ile USTUNLERIN ANAYASASINA hizmet için SEYTANLASTIRILMIS olan DUSMANIN (KURTLERIN)  bir kez daha ölüm tarlalarında soy kırıma uğratmak, böylece ULUSLAR ARASI  LEHEY adalet divanından kurtulmak için toplum kesimlerinin büyük çoğunluğuna yaslanarak GORUNEN SEYTANA biat ettirilmesidir. Egemenlerin şölen havasında izleyeceği Kürdün ölümüne  kimin YUKSEK SESLE ITIRAZ EDECEGINE TANIK OLACAGIZ. 
KATILI, SEYTAN OLAN
SEYTANIN YONETTIGI
SUCUN GIZLENDIGI
MAZLUMUN OLDURULDUGU ULKEDE  şeytanlaştırılmış milyonlarca  akil tutulması yasayanlar yaratılmak isteniyor

  YA           Şeytanin ESIRI OLACAGIZ
   YA          Şeytani ESIR ALACAGIZ



Bu yazı 1456 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI