Bugun...



Kanal D TV Önünde: “Çocuklar öldürülmesin. Ayşe Çelik Benim”

Sayın Beyaz, ► “Çocuklar öldürülmesin”demek neyin propağandası? ►Çocukların öldürülmasi gerçeğimiz değil mi? ►Ölüm kusan silahlardan yana mı olmak, yoksa 'silahlar susun' demek mi daha insani ►Ayşe öğretmen “Çocuklar öldürülmesin” Asker, polis öldürülsün mü diyor? ►Ama herkes gibi Polisi,Askeri,gençleri ve çocukları öldüren 'silahlar susun' diyeni arayıp tebrik etseydin daha bir insani davranmış olurdun

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2016 20:49

Kanal D TV Önünde: “Çocuklar öldürülmesin. Ayşe Çelik Benim”

“Çocuklar öldürülmesin. Ayşe Çelik Benim” 

 

 

 

Kanal D'den sonra Beyaz da 

"Tekrar söylüyorum, devletimizin ve milletimizin yanındayız."

Sayın Beyaz,

  “Çocuklar öldürülmesin”demek  neyin propağandası?

Çocukların öldürülmasi gerçeğimiz değil mi?

Ölüm kusan silahlardan yana mı olmak, yoksa 'silahlar susun' demek mi  daha insani

Ayşe öğretmen  “Çocuklar öldürülmesin” Asker, polis öldürülsün mü diyor?

Ama herkes gibi  Polisi,Askeri,gençleri ve çocukları öldüren 'silahlar susun'  diyeni arayıp tebrik etseydin daha bir insani davranmış olurdun

 

 
"Bunlara gerçeken çok üzüldüm, şanssızlık oldu. İstemeden kırdığımız birileri varsa özür dileriz. Bazı açıklamalar da yapılıyor, lütfen beni kimse politikaya malzeme etmesin. Ben insanların yüzü gülsün diye uğraştım. Malzeme olmak istemiyorum bu konuyla ilgili. İşime çok seviyorum, işime de devam edeceğim Kanal D’de.
Ben de olsam tepki verirdim böyle bir durumda. Benim tarafımdan dinlenmediği için.. Canlı yayın zor bir şey. Başıma gelmeyecek bir şey değil; işte geldi. Konukların seyircilerin önünde olması, arkadaşların, herkes izliyor.
Kendi iç sesimden duyamadım, ne olduğunu da almadım. Terör örgütünü alkışlatıyor dediler. Aklımızdan geçmeyecek bir şey bu. Bunu yapmam. Ondan dolayı söyleyeceklerim bu kadar, gerçekten de istemeden yaptığım bir şeyler olmuşsa ki olmuş özür diliyorum.
Herkesten farklı, fazla söyleyeceğim bir şey yok. Türk halkı ne düşünüyorsa ben de onu düşünüyorum. Silahların bırakılmasını ve bu işlerin çözülmesini diliyoruz. Allah oradaki bütün güvenlik güçlerine kolaylık versin. Tekrar söylüyorum, devletimizin ve milletimizin yanındayız."

 

 

 

Kanal D Ankara Bürosu önüne giden Halkevci Kadınlar'dan bir kişi 'Ayşe Çelik benim. Çocuklar öldürülmesin' diyerek eylem yaptı. Polis kadına ve basına müdahale etti, eylemci protestosunu sürdürdü.

 

 

Kanal D’nin Ayşe öğretmenin “Çocuklar öldürülmesin” sözünü provokasyon olarak nitelemesinin ardından bugün, Kanal D Ankara Bürosu önüne giden bir kişi, “Çocuklar öldürülmesin. Ayşe Çelik Benim” yazılı döviz açtı.

Sessiz eyleme polis müdahalesi

 

Eylemi düzenleyen kişi tek başına Kanal D önündeki protestosunu sürdürürken bir polis ekibi geldi. Kadının yanına gelen polis üstüne yürüyerek elindeki dövizi aldı. Dövizi yırtan polis ardından eylemi görüntüleyen muhabirlere saldırdı. “Siz kimsiniz? Ne yapıyorsunuz burada?” diyerek basının üzerine yürüyen polis, basın olduğunu anlatan ve kimliğini gösteren muhabire de, “Ben görmüyorum kimliğini” diyerek karşılık verdi.

Polisin müdahalesine rağmen eylemine devam eden kadın, “Ayşe Çelik benim. Çocuklar öldürülmesin” diyerek eylemi sürdürdü. Kanal D önündeki nöbet bir süre sonra sona erdi.

 

Polisin anonslarında eylemi bilgi geçerken, muhabirleri de eylemci olarak aktarması dikkat çekti.

 

"Çocuklar ölmesin" diyen Ayşe Öğretmen hakkında 'terör propogandası' soruşturması

 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a bağlanarak Diyarbakır’da süren çatışmaları "Sessiz kalmayın. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” sözleriyle eleştiren ve isminin Ayşe Çelik olduğu belirtilen öğretmen hakkında 'terör örgütü propogandası' iddiasıyla soruşturma başlattığı belirtildi. 

Habertürk'ten Ahmet Yakuş'un haberine göre, Beyaz Show'a Diyarbakır'dan telefonla bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın. Öğrencilerini terk eden öğretmenler oralara nasıl dönecekler ve o çocukların gözlerinin içine nasıl bakacaklar?" diyen resim öğretmeni A.Ç. hakkında "terör örgütü propagandası yaptığı" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

A.Ç.'nin atanamayan öğretmenlerden olduğu, 2013 yılında bir okulda ve halk eğitim merkezinde geçici olarak görev yaptığı öğrenildi. A.Ç.'nin eşinin de öğretmen olduğu belirtildi.

Ayşe Öğretmen ne demişti?

Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a Diyarbakır’dan telefonla bağlanan Ayşe Çelik, şunları söylemişti:

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Öğrencilerini terk eden öğretmenlere seslenmek istiyorum. Bir daha oralara nasıl dönecekler. O tertemiz çocukların gözlerinin içine nasıl bakacaklar. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın."




Kaynak: yarın haber-ajanslar

Editör: yeniden ATILIM

Bu haber 977 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI