Bugun...


Nizamettin Aktaş

facebook-paylas
YOK SAYMA
Tarih: 13-05-2016 23:55:00 Güncelleme: 13-05-2016 23:55:00


 

         14 yıl ülkeyi yönetenlerin son virajda araçta bulunanların birer birer dökülmesi ile aracın hâkimi olanlalar tek lider yok saymalarına bir yenisini ekledi.

İŞİNİZE BAKIN

 Ana doluda çoban için ahali bir araya gelir, çobana sorular sorulur. Çiğ yağmış ise hayvanları ne zaman otlağa sürürsün. Çoban gün iyice toprağı ısıttığında. Ahali çobanın börtü, böceği, yılanı, çıyanı bilip bilmediğini de öğrenir. Çünkü hayvanların yaralanması durumunda ne yapacağını bilip, bilmediği çobanın işe alınıp alınmayacağının kararı olur. Ülkeyi yöneten hükümet düşürülmüş, gelecek hükümetle ilgili tartışma yapanlara anayasa gereği sözü olmayanların azarladığına tanık oluyoruz. Yani ülke insanlarının değeri hayvanları için endişe eden ahalinin hayvanlarına verdiği değerden daha aşağıda. Bu duruma 23 milyon oy almakla, övünenlerin sözü yok,23 milyon oy verenlerin kendilerini çobana teslim edilecek hayvanlar kadar değerli olup olmamak adına sözü yok.

YOK SAYILMA

Bir yıl içinde iki kez seçim yapan ülkenin ağırlıklı bölümü Kürt olanların her iki seçimde kendi kaderini tayin hakkı konusunda inadının bedelini yaşadığı kentleri yerle bir edilmesi ile topraklarını yüz yıl zararı temizlenmeyecek kurşunla, bomba ile tahrip edilmesine sebep olmuş, ölülerini kurda kuşa yem ettirilmiş, ölü bedenler üzerinden esatullah timleri,jöh ve pöh mensupları ile nefretin tarif edilmezliğine maruz bırakılmış olması yetmemiş ki beyaz Türk uzayda yatay ve dikey anket sonuçlarını yayınladı.

BEYAZ TÜRKÜN YÖNÜ

Yön hareketi beyaz Türkün sol ve sosyalist kesimler arasında yön şaşırtmak, solu bir birini itibarsızlaştıran iç çatışmayı yarılmaya taşımak için sol konuşan yarım ağız aydın, tam zihinli jakobenlerdi.

EVRENSEL DEĞERLER

Evrensel değerler, insana ait kıymetlerdir. Bu ülke insanları eyer rüyaların da bu kıymetlerin içinde yaşadığını görür, kalktığında bu rüyayı anlatırsa 301 maddeden Türklüğe hakaretten cezaevine konulacağını bilerek büyümüştür. 90 yıllık tarih boyunca bir satır sivil anayasası olmamış ülke insanlarına birde darbecilerin kırmız kitaplı özel anayasaları ile askeri yargı ceza sayalarını unutmadan yaşamaları sürekli salık verilmişken, tek bir parti evrensel değerleri kıblesi yapmış, amentüsünü insana ait değerlerin tümünü, sözünde insanların özgürlüğü üzerine kurmuşken, devşirme beyaz hükümetin İslami kimliğini tahkimat, evrensel değerlerin savunanı tıkanmanın nedeni sayarak ülkede insana reva görülen zulme cümle kurmazken,27 Avrupa devletlerinde hiçbir zaman akla bile getirilmeyecek analizlerle akıl yönetiyor tıpkı yön hareketinin sol içinde akıl çalkaladığı gibi, Halkı yok sayanlar, üstten bakanlar, çoban için testler yapan bu halk kendisi için kararı verdiğinde beyazların yönü kapalı yerlerde biz nerede yanlış yaptığın muhakemesini yaparken bulacak kendisini, ama bu ülkenin evrensel değerlerinin yılmaz savunucuları f tipi cezaevlerini ret ederken yaptıranlarında yatacağını biliyordu.



Bu yazı 1395 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI